Pravila privatnosti

Tko smo mi

MindfulMind.eu je privatna/osobna stranica koja se bavi metodama razvoja pomne pozornosti.

Adresa naše web-stranice je: http://mindfulmind.eu.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Mi izuzetno cijenimo Vašu privatnost! S obzirom na to u pravilu ne prikupljamo osobne podatke, niti bilježimo statistike posjeta.

Neki elementi stranice Vam (možda) omogućavaju da sami upišete svoje podatke, kao što su: kontakt-formulari ili brzinski e-mail obrasci; u pravilu, ove podatke ne čuvamo niti obrađujemo, osim za potrebe kontakta i komunikacije koju ste Vi zatražili.

Stranica generira kolačiće (cookies) zato jer web stranice to rade… Naša stranica ne bi mogla raditi ispravno bez kolačića.

Neki linkovi na ovim stranicama vode do drugih internetskih servisa (npr. Facebook, Instagram, Google…) nad kojima nemamo nikakvog nadzora (na žalost) i ne možemo kontrolirati njihova pravila privatnosti.

Kolačići / Cookies

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Kontakt forme

Podaci upisani u kontakt forme ostaju privremeno u našoj bazi – isključivo za potrebe kontakta koji ste Vi tražili.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Izbjegavamo analitičke servise i ne prikupljamo statistike vaših posjeta. No, moguće je da neki od ugrađenih sadržaja drugih web-stranica prikupljaju i broje Vaše posjete. Na žalost, nad time nemamo nikakve kontrole.

S kime dijelimo Vaše podatke

Ne dijelimo Vaše podatke!

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Podaci upisani u kontakt forme ostaju privremeno u našoj bazi – isključivo za potrebe kontakta koji ste Vi tražili.