Osobni razvoj

Individualne konzultacije i savjetovanja

Većina nas prolazi kroz faze života i probleme koji nam se čine unikatnim, neshvatljivim drugima, te kao takvim, teškim ili nemogućm za podijeliti sa našim bližnjima. Ono što su nas život i praksa naučili jest da problemi koje prolazimo i nisu tako unikatni kao što mislimo, zato smo tu, da vam iskustvom, savjetima i tehnikama (koje su i nama pomogle) olakšamo proces i skratimo vrijeme provedeno u traženju odgovora na pitanja.

Bilo da se radi o idividualnom procesu osobnog rasta, problemima u partnerstvu i braku, problemima sa kojima se suočavate kao roditelji, ponekad je dovoljno imati nekoga tko će vas samo saslušati, bez dodatnih intervencija u vidu tehnika i konkretnog rada. Zato smo tu, ne samo da bismo podijelili ono što smo naučili, već da bi olakšali jedni drugima i kreirali platformu za ugodniji život, kako za nas, tako i za one koji iza nas ostaju.

Zatražite svoje konzultacije na mindfulmind.eu@gmail.com

Regresoterapija

Regresija je tehnika koja nam omogućuje mentalni povratak (u podsvijesti) u trenutak u kojem je kreirana trauma, problem ili „program“ ponašanja,  gdje imamo priliku istražiti i shvatiti taj događaj, načine na koje utječe na naš sadašnji život, te ih u isto vrijeme, shvaćanjem, prihvaćanjem i razumijevanjem, otpustiti, rješiti ili „odblokirati“.

Regresija se izvodi u ugodnom i sigurnom ambijentu, u duboko opuštenom stanju tijela i uma, tokom koje je klijent cijelo vrijeme svjestan, te nema straha da će negdje „zapeti i ostati“. Obzirom da je regresija vrlo moćan alat rješavanja problema, moguće su psihološke i fizičke reakcije (npr. plakanje) kao odgovor tijela i uma na otpuštanje potisnutih problema, bolova i sl.

Regresiju koristimo za riješavanje dubokih problema npr. straha, srama, osjećaja krivnje i grižnje savjesti, nemogućnosti napretka ili suočavanja sa životom, te u svim ostalim slučajevima kada je svjesno suočavanje s problemom previše nelagodno. Neki problemi su toliko apstraktni, potisnuti ili potječu iz (namjerno ili nenamjerno) zaboravljenih događaja da je nemoguće pričati o njima, analizirati ih ili rješavati ih na svjesnoj razini – u takvim slučajevima koristimo podsvijesne “alate” koji kroz metaforizaciju “povratka u prošle živote/reinkarnacije” omogućavaju pozitivne procese duhovnog i fizičkog iscjeljenja – otkrivanje, prihvaćanje, shvaćanje, otpuštanje, opraštanje i mirenje.

Usluga regresije uključuje inicijalni razgovor s klijentom, seansu, te follow up sa elaboracijom same seanse i eventualnim savjetima za dalji napredak.
Rezervirajte svoj termin na  mindfulmind.eu@gmail.com

Hipnoterapija

Hipnoza je tehnika koju je najjednostavnije opisati kao metodu reprogramiranja mentalnih obrazaca ponašanja. Hipnoza nije predstava u kojoj hipnoterapeut čini ljude da se ponašaju kao kokoši ili piju mlijeko iz zdjelice na podu, jer se u hipnozi klijenta ne može „natjerati“ da radi išta što on ne želi. Hipnozom mijenjamo programe koje smo sami kreirali, te ju koristimo za sugestiju novih, kvalitetnijih i boljih „programa“ za naš život. Hipnozu najčešće koristimo u borbi protiv stresa i anskioznosti, za mijenjanje prehrambenih navika (odnosno kao pomoć za mršavljenje), kao pomoć u prestanku pušenja, te kao odličan alat za postizanje višeg stupnja samopouzdanja.

Usluga hipnoze uključuje inicijalni razgovor s kijentom, seansu, te follow up sa elaboracijom i eventualnim savjetima.
Rezervirajte svoj termin na mindfulmind.eu@gmail.com

Vođene meditacije

Meditacija je ugodan i opušten proces pomoću kojeg razvijamo pozornost, svjesnost i fokus, s ciljem dosezanja stanja umne jasnoće i emotivnog mira.
Neke od blagodati meditacija su:

Možete meditirati bilo gdje, bilo kada, bez definiranog vremenskog roka
Opuštanje (umno i tjelesno)
Smanjenje opće razine stresa
Povećanje koncentracije i fokusa
Poboljšanje samosvijesti
Kontroliranje tjeskobe
Promicanje emocionalnog zdravlja
Pomoć kod spavanja i nesanice
Pomoć kod bolova
Smanjenje krvnog tlaka
Pomoć u borbi protiv ovisnosti

Vođena meditacija prilagođena je vašim potrebama i općem stanju organizma, a služi tome da bismo vam primjerom pokazali metode, tehnike i ključeve koje kasnije možete koristiti samostalno u rješavanju problema, ili samo kao uspješnu metodu opuštanja i generalnog osjećaja mira i zadovoljstva. Naši klijenti vođenu meditaciju često uspoređuju sa osjećajem kojeg kod njih izaziva masaža, samo što za razliku od tjelesne, ova masaža opušta i um.

Usluga vođene meditacije uključuje inicijalni razgovor s kijentom, seansu, te follow up sa dodatnim informacijama i instrukcijama.
Rezervirajte svoj termin na mindfulmind.eu@gmail.com