NAŠA MISIJA

Dobro nam došli.

Bez obzira da li ste tu samo iz znatiželje, ili iz potrebe da dođete do novih informacija i mogućnosti transformacije u sretniju i zadovoljniju verziju sebe, vjerujemo da vam u svakom slučaju možemo pomoći.

I sami smo krenuli na isti način: postavljajući pitanja, tražeći informacije i odgovore na pitanja o vlastitom bitku, o sreći, zadovoljstvu, borbi sa egom i načinima kako si olakšati teške situacije, a prolongirati ugodne.

Naš je put i individualan i zajednički, kroz osobni razvoj, brak i podizanje djeteta, a iskustvo, podrška i učenje koje smo prikupili tokom skoro 20 zajedničkih godina, potaklo nas je da sve to danas podijelimo s drugima.

Oboje duboko vjerujemo u zajedničko iskustvo (najčešće bolno, teško i s nemogućnosšću shvaćanja) koje prolazi svaka individua, a koje iz straha, srama ili naprosto neznanja kako, ne dijelimo jedni s drugima. Upravo zato smo tu. Da podijelimo svoja iskustva (i loša i dobra), da pomognemo s odgovorima na pitanja i da vam putem metoda i tehnika koje smo naučili, olakšamo proces pronalaženja sreće.

Naša je misija jednostavno – pomagati ljudima. Omogućiti im zdraviju percepciju stvarnosti, pomoći im da nauče uživati u svojoj koži i u svom životu, pokazati načine i tehnike za sretniji život, te ih na taj način učiniti boljima – sebi i drugima.

Cilj nam je popularizirati ljubaznost i dobrotu, izgraditi veze s ljudima koji dijele našu misiju, te kreirati zajednicu u kojoj ćemo zajedno rasti i mijenjati svijet na bolje. Ako ni zbog čeg drugog, onda da onima koji ostaju iza nas, bude ugodnije živjeti i lakše nastaviti prema istom cilju.

Iako širokog spektra interesa i metoda osobnog rasta, za naslovnu temu weba odabrali smo upravo  Mindfulness jer je vještina koja se provlači kroz sve prakse, tehnike i učenja na putu osobnog rasta, a ovom stranicom, želja nam je približiti ga što većem broju ljudi, te učiniti i njihov i naš život boljim.